1. Home
  2.  » Gastenboek

Gastenboek medium Stef

Hier vind je spontane berichten terug die onze bezoekers hebben achtergelaten in ons gastenboek.

 

Rated 5 out of 5
augustus 7, 2023

Lieve Stef,

Ik heb al enkele consults bij jou achter de rug. Ik kan je alleen maar sterk aanraden aan wie nood heeft aan verrijkende inzichten of eventjes vast zit in het denken en doen van hun levenspad. Ik heb er altijd veel aan aan je inzichten en verwoorden van wat de kaarten willen vertellen. Heel aangename en lieve persoon die zegt waar het op staat.

Liefs

Evy
Verified
Rated 5 out of 5
augustus 4, 2023

Beste Stef,

Mijn bezoek aan jou was een heel aangename en verrijkende ervaring, je werkt heel professioneel, en zegt waar het op staat, en dit op een warme en empatische manier. Veel zaken die je zei waren heel herkenbaar en soms ook wel confronterend in positieve zin. Het heeft me kracht gegeven om de toekomst verder vol vertrouwen tegemoet te gaan, zonder daarbij mezelf te verliezen. Dankjewel daarvoor!

Kathy
Verified
Rated 5 out of 5
juli 24, 2023

Dag Stef,

Bedankt voor uw verrijkende inzichten en een authentiek antwoord op alle vragen. U verwoordt de boodschappen van de kaarten op een warm menselijke manier en met veel innerlijke wijsheid. U zorgt voor een veilige, toegankelijke omgeving waar ook moeilijke thema’s aan bod kunnen komen. Verwonderd en aangenaam verrast leerde ik wat een consult kan bijdragen in mijn persoonlijk parcours.

Heel blij dat ik bij u terecht kwam!

Mieke
Verified
Rated 5 out of 5
juli 22, 2023

Ik heb reeds meerdere e-consults van Stef gekregen.

Het blijft me verbazen hoe goed hij is en steeds weet wat er speelt.

Een oprechte man die zegt waarop het staat. Een echte aanrader.

Veel liefs Sabine.

Sabine
Verified
Rated 5 out of 5
juli 20, 2023

Ik heb me reeds meerdere keren tot Stef gericht en zal dit in de toekomst blijven doen. De warme manier waarop hij zijn consulten verwoord zorgen ervoor dat je je gehoord en begrepen voelt. Voelt aan als een zeer oprechte, lieve man!

Imke
Verified