1. Home
  2.  » Gastenboek

Gastenboek medium Stef

Hier vind je spontane berichten terug die onze bezoekers hebben achtergelaten in ons gastenboek.

 

oktober 6, 2023

Beste Stef, een jaar geleden mocht ik je e mail consult ontvangen waarin je me niet vertelde wat ik graag wilde horen /lezen maar ik wist dat hoorde erbij recht door zee en niet wat ik graag wilde horen, uiteraard ook positieve dingen, vandaag kan ik alleen maar vaststellen dat elk woord in je e consult voor waarheid is uitgekomen. Alles wat je daarin geschreven hebt is verlopen zoals je hebt aangegeven, ik heb in een bepaald thema ook je raad dienen op te volgen hoe moeilijk dat dit ook was maar ik heb het gedaan want je had gelijk ! Bedankt ! Om zoveel verschil te maken in mijn leven door sturing , door hoop te geven op wat komen ging, en ook gekomen is . Bedankt om rust te brengen , moed en kracht , zodat ik opnieuw anders in het leven kon staan .

Jill de jonghe
Verified
oktober 5, 2023

Beste Stef,

Hartelijk dank voor je duidelijk en oprecht e-consult. Je weet telkens heel goed wat er speelt in iemands gedachten en gevoelens.

Bedankt ook voor de tips. Ik ga ze proberen toepassen. 😉

Veel liefs Sabine.

Sabine
Verified
september 24, 2023

Zeer verhelderend en duidelijk. Herkenbaar ook. Ik kreeg misschien niet te horen wat ik graag had gehad maar wel wat belangrijk was om te horen. Dikke merci xx

Kathleen
Verified
september 24, 2023

De consulten zijn verhelderend en rustgevend. Ook recht door zee zoals ik het graag heb, soms wel hard maar wel oprecht. Ik kan geen betere persoon voorstellen om de consulten voor mij te doen.

Jimmy
Verified
september 23, 2023

Beste Stef,

Een review is hier wel op zijn plaats. Met een bang hartje ging ik een gesprek met je aan.

Ook al waren sommige zaken vrij confronterend, op een goede manier, toch gaf het ook verlichting en rust in mijn hoofd.

Dank je wel alvast

Mieke
Verified