1. Home
  2.  » Paragnost

Paragnost Stef

Naast kaartlegger en coach is Stef een ervaren paragnost. Door in te voelen op jouw energie kan hij jou antwoorden geven over het verleden, het heden en de toekomst. Dit doet hij vanuit zuiverheid en met een oprechte houding. 

Stef bundelt zijn paragnosten skills samen met het kaartleggen. Op die manier worden thema’s zoals: liefde, werk, financiën, enzo op een duidelijke manier geduid. Wil je graag een foto-analyse, ook hiermee kan Stef je helpen. Hij channelt de energie van de foto zodat jou vragen ook hier verheldering krijgen. 

astrolijn-belgie-online-mediums-onlmine-paragnosten

Klantenbeoordelingen

Lieve Stef,bedankt voor het consult.Je bent een warm en eerlijk persoon.Ik heb nu wat inzichten en ga je zeker terug contacteren als ik daar nood aan heb.Ik kan tegen de mensen zeggen dat je een aanrader bent.Lieve groetjes

Anneken

Stef, ik kwam bij jou langs met veel vragen. Sommige vragen werden heel snel beantwoord, andere moeten nog doorsijpelen maar ik blijf onder de indruk van wat je wist ondanks de schaarse informatie! Ik kom zeker eens terug als alles wat tijd heeft gekregen om te zakken

Inge

Stef,
Bedankt voor de hartelijke ontvangst. Je bent professioneel, to the point en getuigt van een grote kaartenkennis. Ik was onder de indruk van de verbanden die je legt. Dankjewel ook voor de raad en tot een volgende keer!

T